Slank, energiek en perfect in balans!


Iedereen kan afvallen met onze unieke Body2Balance afslankmethode én een must als je gezond en mooi wilt afvallen!!


Deze afslankmethode bestaat uit behandelingen met acupunctuur en tuïna-massage om de stofwisseling te verhogen, vetmassa als buikvet en vet op de bovenbenen en heupen te verminderen, lymfe-drainage en detox-reiniging te stimuleren en hormonen uit te balanseren. Naast deze gezonde afslankmothode kan je een eenvoudig koolhydraatarm dieet volgen waarbij je gratis en persoonlijk begeleid wordt!...makkelijk gezond en mooi afvallen...

is ons motto  

Acupunctuur en tuïna-massage


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage is prettig om te ondrergaan en zeer effectief om snel van je overtollige kilo's af te komen. Bij je eerste afspraak zullen we je behandelplan doorspreken, eventuele vragen die je hebt beantwoorden en aansluitend starten we de behandeling.


Acupunctuur en tuïna-massage behandelingen reguleren je vetstofwisseling, verhogen je energie, verbeteren je hormoonbalans en emtionele stabiliteit.


Omdat ophoping van afvalstoffen ervoor zorgt dat je aankomt en het afvallen kan belemmeren - zetten wij tuïnamassage-technieken in om het detoxen extra te activeren om verneld afvalstoffen af te voeren!


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage wordt ook ingezet als je plaatselijk wilt afvallen zoals bij de bovenbenen en heupen, buik, hals en bovenarmen!


Als erkend zorgaanbieder werken wij ook direct aan je gezondheid en welzijn, waarbij je in geval van gezondheidsklachten en stofwisselingsproblemen je in aanmerking kunt komen voor een vergoeding door je zorgverzekeraar!

Copyright © Alle rechten voorbehouden