Slank, energiek en perfect in balans!


Iedereen kan afvallen met onze unieke Body2Balance-afslankmethode, ook tijdens de overgang én een must als je gezond en mooi wilt afvallen!


De afslankmethode bestaat uit behandelingen met acupunctuur, tuïna-massage en cupping, ook wanneer het afvallen in de overgang niet lukt of moeilijk gaat.

Wij hebben ons gespecialiseerd in afvallen tijdens de overgang, de periode dat er soms een "onverklaarbare" gewichtstoename of borstvolume en buikvet toenmane plaats vindt, en afvallen traag of niet makkelijk gaat. Bij de behandeling wordt, naast het activeren van buikvet, het vet op de bovenbenen, heupen, taille, borsten en bovenarmen t.b.v. de vetverbranding geactiveerd, waarbij ook de overgangsklachten zelf worden behandeld, om zo het afvallen extra te stimuleren. Afvallen met tuïna-massage, cupping en acupunctuur zorgt voor extra lymfedrainage en detox-reiniging, stressvermindering, vehogen van de stofwisseling en balanceren van hormonen als natuurlijk alternatief voor hormoontherapie!

Naast deze complete en gezonde manier van afvallen, kan je een eenvoudig koolhydraatarm dieet volgen, of als je liever "intermittent fasting" wilt, wordt je gratis en persoonlijk begeleid!


...makkelijk, gezond en mooi afvallen in de overgang...

is ons motto  

Acupunctuur en tuïna-massage


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage is prettig en zeer effectief om snel van je overtollige kilo's af te komen. Bij je eerste afspraak zullen we je behandelplan doorspreken, vragen die je hebt beantwoorden en aansluitend starten we de behandeling.


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage reguleert de vetstofwisseling, verhoogt je energie, vermindert hormoon- en overgangsklachten en verbetert je emotionele stabiliteit.


Omdat ophoping van afvalstoffen ervoor zorgt dat je aankomt en het afvallen kan belemmeren - zetten wij tuïnamassage-technieken in om het detoxen extra te activeren om zo verneld afvalstoffen af te voeren!


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage wordt ook ingezet als je plaatselijk wilt afvallen. als figuurcorrectie behandeling. zoals afvallen bij bovenbenen en heupen, buik, hals en bovenarmen!


Als erkend zorgaanbieder werken wij ook direct aan je gezondheid en welzijn, waarbij je in geval van gezondheidsklachten en stofwisselingsproblemen in aanmerking kunt komen voor een vergoeding door je zorgverzekeraar!

Copyright © Alle rechten voorbehouden