Natuurgeneeskundige behandeling van gezondheidklachten


In de natuurgeneeskunde is balans de sleutel tot herstel in de behandeling van gezondheidsklachten als stress, depressie, hormoon- en overgangsklachten, hyperventilatie, hartkloppingen, maag- en darmklachten, huidklachten, slaapproblemen, toename van buikvet en gewicht etc.


Onder bepaalde condities kan ons lichaam de aanmaak van stoffen stimuleren die genezende werking hebben om het lichaam te herstellen en weer in balans te brengen. Deze eigenschap wordt in de reguliere geneeskunde onderschat, maar in de natuurgeneeskunde is dit de basis om de gezondheid en welzijn van mensen te bevorderen. Deze natuurgeneeswijze is in de klassieke Chinese geneeskunst beschreven en dient als basis voor onze behandelingen met acupunctuur, tuïna-massagetherapie, cupping en guasha.


Als je niet in balans bent, klachten hebt of je immuunsysteem doe niet wat het moet doen of geeft het een overreactie als bij een allergie, of wil je meer energie of ontspanning, neem dan contact op voor een behandelafspraak:

...het leven is bedoeld om deze volledig én onbelemmerd tot bloei te laten komen. Balanceren van energie, gedachten, hormonen en gezonde voeding zijn essentieel voor deze bloei.....  

Acupunctuur en tuïna-massage


Met acupunctuur en tuïna-massage brengen we je systeem weer in balans, waardoor je klachten afnemen en met onze orthomoleculaire voedingskennis kunnen we de behandeling verder vervolmaken om bijvoorbeeld je allergiën te neutraliseren of je weerbaarheid tegen virussen te vergroten.


Ophoping van afvalstoffen veroorzaakt ook klachten als hoofdpijn, huid- en darmklachten en zelfs overgewicht door extra vetopslag om de afvalstoffen tijdelijk te neutraliseren.

Tuïna-massage activeert het lymfsysteem om afvoer van afvalstoffen te stimuleren (detoxen) en werkt hierdoor helend en gezondheidsbevorderend.  


Als erkend zorgaanbieder werken wij op een natuurlijke manier aan je gezondheid en welzijn! Als je aanvullend verzekerd bent kom je in aanmerking voor vergoedingen in de behandelkosten door je zorgverzekeraar!

Copyright © Alle rechten voorbehouden