Slank, energiek en perfect in balans!


Iedereen kan afvallen met onze unieke Body2Balance afslankmethode én een must als je gezond en mooi wilt afvallen!


Deze afslankmethode bestaat uit behandelingen om af te vallen met acupunctuur, tuïna-massage en cupping, waarbij  vetmassa als buikvet en vet op de bovenbenen en heupen wordt verminderd voor o.a. mooie optisch langere benen. Afvallen met tuïna-massage en acupunctuur zorgt voor extra lymfedrainage en detox-reiniging, stress-vermindering, vehoging van je stofwisseling en hormoonbalancering. Naast deze complete en gezonde manier van afvallen kan je een eenvoudig koolhydraatarm dieet volgen waarbij je persoonlijk begeleid wordt!


...makkelijk, gezond en mooi afvallen...

is ons motto  

Acupunctuur en tuïna-massage


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage is prettig en zeer effectief om snel van je overtollige kilo's af te komen. Bij je eerste afspraak zullen we je behandelplan doorspreken, vragen die je hebt beantwoorden en aansluitend starten we de behandeling.


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage reguleert de vetstofwisseling, verhoogt je energie, vermindert hormoonklachten en verbetert je emotionele stabiliteit.


Omdat ophoping van afvalstoffen ervoor zorgt dat je aankomt en het afvallen kan belemmeren - zetten wij tuïnamassage-technieken in om het detoxen extra te activeren om zo verneld afvalstoffen af te voeren!


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage wordt ook ingezet als je plaatselijk wilt afvallen. als figuurcorrectie behandeling. zoals afvallen bij bovenbenen en heupen, buik, hals en bovenarmen!


Als erkend zorgaanbieder werken wij ook direct aan je gezondheid en welzijn, waarbij je in geval van gezondheidsklachten en stofwisselingsproblemen in aanmerking kunt komen voor een vergoeding door je zorgverzekeraar!

Copyright © Alle rechten voorbehouden