Slank, energiek en perfect in balans!


Onze Body2Balance-afslankmethode kent extra aandacht voor de slappe huid en cellulite!

Wij hebben behandelingen ontwikkeld om cellulite en de slappe huid effectief te behandelen en de slappe huid extra te verstevigen en te verstrakken!


Voor, tijdens of na het afvallen of na een zwangerschap kan de huid slapper zijn of worden. Afvallen én een slappe huid voorkomen maakt onze behandelmethode uniek. Een slappe huid aan buik en benen of een slappe huid aan hals en gezicht of soms ook een slappe huid in combinantie met vet en vocht, ook wel cellulite genoemd, aan binnenkant dijbenen zijn varianten op een verslechterde doorstroom en doorbloeding van de lederhuid en het bindweefsel daaronder. Voor deze huidproblemen zetten wij natuurgeneeskundige behandel-technieken in uit traditionele chinese geneeskunst om de huid te verstrakken, én zonder operatie te liften, voor een mooi, strak en sportief uiterlijk! 


Deze behandelmethode met tuïna-massage, cupping, guasha en acupunctuur wordt toegepast op de slappe huid, cellulite, en onderliggend vet- en bindweefsel 0m de doorbloeding en de stofwisseling in deze gebieden te verbeteren en afvoer van vocht en afvalstoffen te activeren, om zo je huid en bindweefsel vitaal en stevig te krijgen en hierdoor een liftende werking en huidverstrakking ontstaat.


Behandeling slappe huid en cellulite


Huidbehandeling met tuïna-massage, cupping, guasha en acupunctuur is prettig en zeer effectief om snel resultaat te krijgen om zo een strakke sportieve body aan over te houden. Bij je eerste afspraak zullen we je behandelplan, vragen en wensen doorspreken waarna de behandeling kan starten.


Omdat ophoping van afvalstoffen in weefsels ervoor zorgt dat de huid ongelijkmatig (cellulite) en slapper wordt - zetten wij tuïnamassage-technieken in om het detoxen extra te stimulreren om zo deze afvalstoffen verneld af te voeren, zodat niets de huidverstrakking in de weg staat!


Acupunctuur en tuïna-massage wordt ook ingezet als je plaatselijk wilt afvallen en als figuurcorrectie behandeling. zoals bij afvallen benen, dijbenen en heupen, billen, buik, hals en bovenarmen.

Copyright © Alle rechten voorbehouden