Slank, energiek en perfect in balans!


Iedereen kan afvallen met onze unieke Body2Balance afslankmethode!


Deze afslankmethode bestaat uit behandelingen om af te vallen met acupunctuur en tuïna-massage, waarbij de stofwisseling verhoogd wordt, vetmassa als buikvet en vet op de bovenbenen en heupen te verminderen voor mooi optisch langere benen. Afvallen met massage zorgt voor extra lymfe-drainage en detox-reiniging en hormoonklachten worden verminderd. Naast deze gezonde manier van afvallen kan je een eenvoudig koolhydraatarm dieet volgen, waarbij je gratis en persoonlijk begeleid wordt!...eenvoudig, makkelijk en prettig afvallen...

is ons motto  

Acupunctuur en tuïna-massage


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage is prettig en zeer effectief om snel van je overtollige kilo's en plaatselijk vet als buikvet af te komen. Bij je eerste afspraak zullen we je wensen en behandelplan doorspreken, vragen die je hebt beantwoorden en aansluitend starten we de behandeling.


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage reguleert de vetstofwisseling, verhoogt je energie, vermindert hormoonklachten en verbetert je emotionele stabiliteit.


Omdat ophoping van afvalstoffen ervoor zorgt dat je aankomt en het afvallen kan belemmeren - zetten wij tuïnamassage-technieken in om het detoxen extra te activeren om zo verneld afvalstoffen af te voeren!


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage wordt ook ingezet als je plaatselijk wilt afvallen. als figuurcorrectie behandeling. zoals afvallen bij bovenbenen en heupen, buik, hals en bovenarmen!


Als erkend zorgaanbieder werken wij ook direct aan je gezondheid en welzijn, waarbij je in geval van gezondheidsklachten en stofwisselingsproblemen in aanmerking kunt komen voor een vergoeding door je zorgverzekeraar!

Copyright © Alle rechten voorbehouden