Natuurgeneeskunde

is de sleutel tot gezond afvallen zonder dieet 


Het lichaam is instaat om zichtzelf te herstellen en te genezen. In de natuurgeneeskunde is balans de sleutel tot herstel. Klachten ontstaan alleen als het lichaam en/of geest uit balans zijn geraakt, dit kan fysiek of mentaal zijn, waardoor stagnatie van energie als stress of gebrek aan energie zoals een burn-out of ophoping van afvalstoffen die ook tot energiegebrek kan leiden of tot maag en darmklachten, hoge bloeddruk, vochtophoping, migraine, huidklachten of een vertoorde hormoonbalans én overgewicht kan leiden!


Body2Balance is gespecialiseer in behandelingen volgens de natuurgeneeskunde via acupunctuur, tuïna-massage therapie en orthomoleculaire voedingsgeneeskunde.

Gezondheidsklachten en overgewicht worden zo op een natuurlijke manier verholpen.


Als je klachten hebt, overgewicht of je wilt gewoon in balans komen voor meer energie en ontspanning in je dagelijkse doen en laten, neem dan contact op voor een afspraak, advies en info!

...het leven is bedoelt om deze volledig én onbelemmerd tot bloei te laten komen: Balanceren van energie, gedachten, hormonen en gezonde voeding zijn essentieel.voor deze bloei.....  

Acupunctuur

en tuïna-massage


Bij je eerste afspraak zullen wij je persoonlijke behandelplan tijdens de intake met je doorspreken en al je vragen beantwoorden. 


Met acunctuur en tuïna-massage behandelingen brengen wij je systeem weer in balans waardoor je klachtenvrij wordt en als extra ondersteunen zetten wij orthomoleculaire voedingssupplementen in bij klachten die worden veroorzaakt door een disbalans in de voeding of door een algemeen tekort aan voedingsstoffen door eenzeidge voeding.


Ophoping van afvalstoffen is ook een rede om klachten te ervaren als hoofdpijn, huid- en darmklachten en zelfs overgewicht door extra vetopslag om toxinen te neutraliseren.


Via tuïna=massage activeren we het lymfsysteem om afvoer van de afval stoffen te stimuleren (detoxen) en zo aan je algehele gezondheid te werken.  


Als erkend zorgaanbieder werken wij direct op een natuurlijke manier aan je gezondheid en welzijn! Als je aanvullend verzekerd bent dan kom je in aanmerking voor een vergoeding door je zorgverzekeraar!

Copyright © Alle rechten voorbehouden