Afvallen met Body2Balance afslankmethode

is de nieuwe, complete en gezonde manier om snel afvallen makkelijk te maken, met de focus op gezond en mooi afvallen zonder moeite, ook tijdens de overgang, inclusief huidverstrakking, cellulite behandeling en het bevorderen van je mentale en fysieke gezondheid!


Met deze afslankmethode kan je op een natuurlijke manier snel, gezond en mooi afvallen onder professionele begeleiding. Afvallen zonder honger en terugval is één van de unieke eigenschappen van deze methode. Het bestaat uit behandelingen met acupunctuur, tuïna-massage en cupping om o.a. buikvet en vet rondom je benen, heupen, taille en bovenarmen snel te verminderen. Hierbij wordt de slappe huid en cellulite door de behandelmethode direct gecorrigeerd om huidverstrakking tijdens en na het afvallen te waarborgen.


De behandelingen zijn ook toepasbaar om plaatselijk af te vallen en werken figuurcorrigerend, zoals bij het verminderen van vet aan de binnenkant bovenbenen en dijen, heupen, hals en bovenarmen. Hierbij gaat afvallen en huidverstrakken van o.a. hals, armen, benen en heupen tezamen, zodat je na het afvallen over een mooi strakke huid kan beschikken, passend bij een sportief strak lichaam met o.a. mooi optisch lange strakke benen, strakke buik en billen, hals en armen en een gezond gewicht!


Bij deze afslankmethode wordt ook gewerkt aan de oorzaak van je overgewicht, deze wordt o.a. veroorzaakt door een vertraagde stofwisseling, slaapproblemen, stress, overgang en hormoonverstoringen, waardoor het verlangen naar zoetigheid en wisselende emoties steeds meer invloed krijgen op je eetgedrag,

Ophoping van afvalstoffen en stress versterken nog eens de vetafzetting, met name rondom de buikstreek, én hoe meer stress des te meer buikvet en de neiging tot aankomen.


Afvallen met acupunctuur, tuïna-massage en cupping is persoonsgericht met de focus op het verhogen van de vetverbranding, huidverstrakking, stressvermindering, afvoer van afvalstoffen (detoxen) en het balanceren van je hormonen, zodat je op een gezonde manier makkelijk, snel en mooi afvalt!Als erkend zorgverlener behandelen wij ook op een natuurlijke manier gezondheidsklachten als hormoon- en overgangsklachten, vermoeidheid, allergie, huid- en darmklachten, stress, depressie en slaapproblemen etc., en als je aanvullend verzekerd bent, kom je in aanmerking voor een vergoeding in de behandelkosten!


Copyright © Alle rechten voorbehouden