Slank, energiek en perfect in balans!


Iedereen afvallen met ons unieke Body2Balance afslankmethode én een must als je gezond en mooi wilt afvallen!


Deze methode bestaat uit behandelingen met acupunctuur, tuïna-massage, cupping om de vetmassa op buik. benen, heupen, armen, hals en gezicht te verminderen en de totale stofwisseling te verhogen. Via tuïna-massage wordt het lichaam van afvalstoffen ontdaan (detoxen), de hormonen uitgebalanceerd, emoties, spanning en stress vermindert. Bij overmatig overgewicht volg je hiernaast ook een eenvoudig koolhydraatarm dieet naar keuze, waarbij je persoonlijk begeleid wordt!...makkelijk én gezond afvallen...

is ons motto  

Acupunctuur en tuïna-massage


Afvallen met acupunctuur, tuïna-massage en cupping is prettig om te ondergaan en zeer effectief om snel van je overtollige kilo's af te komen. Bij je eerste afspraak zullen we je behandelplan doorspreken, eventuele vragen die je hebt beantwoorden en aansluitend starten we de behandeling.


Acupunctuur en tuïna-massage behandelingen reguleren je vetstofwisseling, verhogen je energie, verbeteren je hormoonbalans en emtionele stabiliteit.


Omdat ophoping van afvalstoffen ervoor zorgt dat je aankomt en het afvallen kan belemmeren - zetten wij tuïnamassage technieken in om het detoxen extra te activeren om verneld afvalstoffen af te scheiden!


Afvallen met acupunctuur en tuïna-massage wordt ook ingezet als je plaatselijk wilt afvallen zoals bij de bovenbenen, buik, hals en bovenarmen!


Als erkend zorgaanbieder werken wij ook direct aan je gezondheid en welzijn, dus in geval van gezondheidsklachten en stofwisselingsproblemen kom je in aanmerking voor een vergoeding door je zorgverzekeraar!

Copyright © Alle rechten voorbehouden