Afvallen is een kwestie van je laten helpen!!Afvallen met Body2Balance afslankmethode is een nieuwe manier om snel van je overtollige kilo's af te komen en je gezondheid te verbeteren!


Met onze afslankmethode kan je op een natuurlijke manier gezond en snel afvallen met gratis begeleiding. Het bestaat uit een eenvoudig koolhydraatarm dieet en behandelingen met acupunctuur en tuïna-massage om lichaamsvet snel te verminderen en de vetverbranding sterk te verhogen. Deze behandelingen zijn ook direct toepasbaar om plaatselijk af te vallen en buikvet te veminderen, afslanken van benen en heupen voor optisch langere slanke benen en afvallen op de dijen, heupen, hals en bovenarmen te stimuleren.


Vetafzetting en overgewicht wordt veroozaakt door een vertraagde stofwisseling en hormoonverstoringen, met gebrek aan energie en verlangen naar zoetigheid als gevolg, waardoor emoties meer invloed krijgen op je eetgedrag,

Ophoping van afvalstoffen en stress versterken ook de vetopslag. Hoe meer stress des te meer buikvet en de neiging tot aankomen.


Afvallen met acupunctuur, tuïna-massage is persoonsgericht met de focus op het verhogen van de vetstofwisseling, stressvermindering, afvoer van afvalstoffen (detoxen) en het balanceren van hormonen zodat je op een gezonde en prettige manier snel afvalt!


Als erkend zorgverlener behandelen wij ook gezondheidsklachten en als je aanvullend verzekerd bent, kom je in aanmerking voor een vergoeding in de behandelkosten!

Copyright © Alle rechten voorbehouden