Over mij

Hi, mijn naam is


Rachid Fathi


Ik ben acupuncturist, orthomoleculair voedingsgeneeskundige en tuïna-massagetherapeut. Als erkend zorgverlener hou ik me bezig met begeleiden en behandelen van mensen die op een gezonde manier snel willen afvallen, waarbij extra aandacht is voor de huid, en als natuurgeneeskundige behandel ik ook gezondheidsklachten.Als directeur/eigenaar van Body2Balance heb ik de "Body2Balance-afslankmethode" na mijn opleiding in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG/TCM) ontwikkeld waarmee je makkelijk en snel van je overgewicht afkomt en tegelijkertijd aan je gezondheid werkt.


In 2005 bleek overduidelijk dat onze voedingsgewoonte niet meer past bij hoe wij genetisch in elkaar steken en dat we afstevenen op een obesitas-epidemie waarin overgewicht de norm wordt, met alle esthetische gevolgen en genzondheidsrisico's van dien.

Dit was voor mij de rede om op de behandeling van overgewicht af te studeren.en actief d.m.v. acupunctuur en tuïna-massage een bijdrage te leveren om het afvallen makkelijk en eenvoudig te maken. waarbij extra aandacht is voor de huid en de conditie ervan.


Verder ben ik lid van de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ZHONG, wat handig is voor mij om mijn kennis en contacten op TCM-gebied up-to-date te houden én voor jou, als je naast overgewicht ook gezondheidsklachten hebt om voor een vergoeding in aanmerking te kunnen komen bij je zorgverzekeraar!

BEHANDELINGEN


Met acupunctuur, tuïnamassage en orthomoleculaire voedingstherapie.verhelpen gezondheidsklachten en overgewicht


Acupunctuur


Stimuleert afvallen en behandelt klachten als hooikoorts, huidklachten, darmklachten, migraine, slapeloosheid, energiegebrek, burnout, hormoonverstoringen, emotionele disbalans en stemmingswisselingenTuïna-massage


Maakt lichaamsvet benaderbaar en verhoogd de doorbloeding om versneld af te vallen, zoals bij buikvet en volle bovenbenen,

Reduceert vochtophoping door lymfedrainage en detox technieken en verhoogd je welzijn en stressreductie voor meer energie.
Orthomoleculaire voedingstherapie


Om je gezondheid te bevorderen en klachten te verhelpen passen wij voedinssupplementen toe om afslanken te ondersteunen en te versnellen en gezondheidsklachten als hooikoorts, migraine, huid en darmklachten en andere aandoeningen te verhelpen en bepaalde nutriënten hebben een anti-virale werking voor een goede weestand!

Copyright © Alle rechten voorbehouden